nagrajdavane-v-radomir-7Възпитаници на ТПГ „Н. Й. Вапцаров“ бяха наградени в още един литературен конкурс. Традиционно отличените ученици получиха своите награди на официална церемония в училището си.
Днес в ТПГ „Н. Й. Вапцаров“ се проведе награждаване на победителите в Общински литературен конкурс „Обичам България“, посветен на Националния празник 3-ти март. Сред гостите бяха Емилия Балабанова – секретар на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, учители и ученици. Емилия Балабанова събщи, че трите най-големи награди в конкурса са на възпитаници на училището и ги подкани по-често да се включват в подобни надпревари.
Наградите бяха връчени от инж. Анна Сотирова – директор на ТПГ „Н. Й. Вапцаров“. Първа награда и грамота получи Стефани Даниелова Миланова от 10 „в“ клас, втора награда – Виктория Венелинова Дончева от 10 „в“ клас, а трета награда получи Роза Михайлова от 11 „б“ клас. Грамоти за отлично представяне получиха и Мартин Димитров от 10 „в“ клас, Христина Бисерова от 11 „б“ клас и Виктория от 11 „б“ клас.

Водещите Александрина и Катрин информираха, че в конкурса се включиха, както талантите от литературен клуб „Слово“, така и ученици от различни класове, мотивирани от своите учители главен учител Мария Николова и старши учител Детелина Георгиева.

No comments yet... Be the first to leave a reply!