Най-модерните съблекални в Пернишка област бяха открити днес на стадиона в с. Дрен. Първият мач, който се игра на обновеното спортно съоръжение бе между домакините от „Верила“ и „Струмска слава“ от Радомир.

Най-модерните съблекални в Пернишка област бяха открити днес на стадиона в с. Дрен. Ремонтът на спортното съоръжение бе направен благодарение на изпълнения ангажимент от страна на кмета на община Радомир Пламен Алексиев. Сега футболният отбор „Верила“ Дрен разполага с функционални съблекални, бани и съдийска стая, които ще се ползват от местните спортисти и от гостуващите отбори.

            Кметът на град Радомир Пламен Алексиев  честити на всички придобивката и пожела на футболния отбор на селото много успехи за в бъдеще.

Кметът на селото Пламен Рударски благодари на градоначалника от името на всички футболисти и любители на спорта в селото за изпълнения ангажимент, благодарение на което „Верила“ Дрен разполага с модерна и функционална база за подготовка, а всички жители и гости на селото с удобно съоръжение за физическа активност през свободното време.

            Гости на официалното откриване бяха председателят на ОбС Радомир Светослав Кирилов, заместник кметът на общината Димитър Димитров, общински съветници, членове на общинското ръководство на ПП ГЕРБ.

Футболистите от „Струмска слава“ подариха на своите домакини футболна дъска, на която да планират стратегията за предстоящите си срещи, а Верилци пожелаха на гостите си да продължат успешното си представяне в шампионата.

            След официалното откриване на новото съоръжение се състоя първия мач, в който домакините от „Верила“ и гостите от „Струмска слава“ се срещнаха в оспорван двубой,   който завърши с равностойния резултат 1:1.

No comments yet... Be the first to leave a reply!