Сн. Бисер  Боянов

Сн. Бисер Боянов

Перник. 24-годишен младеж е пострадал при пътнотранспортно произшествие.

Инцидентът е станал вчера, около 22, 40 ч. на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“. Лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 21-годишният К.К. от областния град самокатастрофирал. Пострадал е возещият се на предната седалка до шофьора 24-годишен перничанин, който е с фрактура на горен крайник. Обработен е в МБАЛ „Р. Ангелова“ – Перник и е освободен. Шофьорът е изпробван за алкохол, като резултатът е отрицателен.

Образувано е досъдебно производство и работата продължава.

21-годишен е задържан за притежаване на наркотични вещества.

Вчера, служители на Второ РУ – Перник проверили 21-годишнят С.Е. При направения му личен обиск, у него било намерено и иззето едно топче, съдържащо суха зелена листна маса. Задържан е за 24 часа с полицейска мярка.

Започнато е досъдебно производство.

Двама пияни перничани са задържани за хулиганство и съпротива на орган на властта.

Около 23, 20 ч., във Второ РУ бил подаден сигнал за възникнал скандал между група лица на ул. „Дъбрава“. Пристигналите на място униформени заварили двама пияни, който при вида на полицаите се държали грубо и арогантно с тях. 28-годишният Н.И. се нахвърлил върху служителите на реда и скъсал горната част на униформата на единият от блюстителите на реда. Майка му, 50-годишната Н.И. взела камък и се опитала да удари полицаите, но била спряна. Тази сутрин е задържана за срок от 24 часа. Ситуацията била овладяна и 28-годишният Н.И. и М.Ю./36 г./ са с полицейска мярка за 24 часа. Н.И. е криминално проявен, познат с нанасяне на телесна повреда.

Образувано е досъдебно производство по бл. 325, ал. 1 от НК и работата по случая продължава.

Пожар. Покрив на жилищен блок е горял в Перник.

Пламъците лумнали вчера, около 08, 45 ч. в пернишкия кв. „Тева“. Незабавно към мястото на инцидента се отправили два противопожарни автомобила. Огънят бил потушен. Унищожени са част от каратаван и са опушени стени на блока. Причината е късо ел. съединение. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети. Благодарение на бързата намеса на огнеборците, сградата като цяло е спасена.

No comments yet... Be the first to leave a reply!