Сн, Бисер  Боянов

Сн, Бисер Боянов

45 – годишен мъж почина след авария  в бившия завод за тежко машиностроене  в гр. Радомир.

На 12.06.2017 г. около 09,00 ч. в ОДЧ  на РУ Радомир е  получен сигнал  за гръмнал газопровод  и  пострадал човек  на  територията на бившия  завод „Червена могила “ в гр. Радомир .

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на РУ Радомир, която установява  че около 08,30 ч. на 12.06.2017 г. зад  пресово  – термичен цех  в бившия завод за тежко машиностроене в следствие на изтичане на кислород е възникнала производствена авария. От огъня е пострадал  45 – годишен работник. Същият незабавно е транспортиран в реанимацията на  институт “Пирогов“ – гр. София с голям процент изгарания и опасност за живота.  В следствие на раните си, тази сутрин мъжът е починал. Работата по започнатото досъдебно производство продължава под надзора на Районна прокуратура Радомир. 

        Криминалисти от РУ Радомир проведоха успешна операция по линия на стоки без акцизен бандерол на МФ на РБългария.

             На 12.06.2017 г. в хода на специализирана полицейска операция  по линия на противодействие, превенция и ограничаване на престъпления, свързани с продажба и държане на стоки без акцизен бандерол на територията на РУ Радомир, органите на реда проверили 52 – годишен жител на гр. Кюстендил.  В чанта, носена от него са намерени и иззети  по надлежния ред 2261 къса цигари без бандерол на МФ на Р България от марките ‘’ Trokadero’’, ‘’Eva’’ и ‘’Rodeo’’. Лицето е задържано за 24- часа.Образувано е ДП, работата по случая продължава.

43 – машинист предотврати инцидент в района на ЖП спирка “Даскалово“ .

На 12.06.2017 г. около 09.15 ч.  в дежурната част на Второ РУ Перник е получен  сигнал от  телефон 112, че  в  района на ЖП спирка “Даскалово“ , жена  на  видима  възраст 60 – 70 години се е опитала да се хвърли под влака .  Пристигналите  служители на ОДМВР Перник започнали незабавно разследване на случая, при което установили, че при приближаването на влаковата композиция  в района спирката 69 – годишна жена от гр. Перник изкочила пред нея.  Опитният машинист, движейки се със съобразена скорост я забелязал и спрял на метри от нея. Възрасната дама е настанена с охлузвания в МБАЛ “Рахила Ангелова“ Перник.  Работата по започнатото досъдебно производство продължава.

No comments yet... Be the first to leave a reply!