Сн. Бисер   Боянов

Сн. Бисер Боянов

      Служители на ОДМВР Перник задържаха 44 –годишен криминално проявен мъж, обявен за международно и държавно издирване.

При съвместна операция на структурните звена  на ОДМВР Перник бе установен и задържан П. Д. с прякор ‘’ Шерифа‘‘. Добре познат е на органите на реда с убийство, ръководене на организирана престъпна група, унищожаване и повреждане на чуждо имущество и незаконни действия с наркотични вещества, за които е изтърпявал ефективни наказания ‘’Лишаване от свобода‘‘  и ‘’Пробация‘‘. Лицето е  обявено за  международно и държавно издирване във връзка с влязла в сила осъдителна присъда през 2009 г . Приведен е в затвора в гр. Бобов дол за излежаване на наказанието си.

       Служители на сектор ‘’Противодействие на икономическата престъпност‘‘ иззеха 360 къса цигари  без акцизен бандерол на МФ на Р България.

На 15.06.2017 г. в хода на специализирана полицейска операция  по линия на противодействие, превенция и ограничаване на престъпления, свързани с продажба и държане на стоки без акцизен бандерол на територията на град Перник, органите на реда проверили  имот в квартал ‘’Рудничар‘‘, стопанисван от 42 – годишна перничанка.  Намерени и иззети  по надлежния ред са 360 къса цигари без бандерол на МФ на Р България от марките  ‘’ Karelia Slims’’, ‘’Capital Blue’’ и ‘’Royal Slims’’. Работата по случая продължава сектор ‘’Противодействие на икономическата престъпност‘‘ при ОДМВР Перник.

Млад мъж бе задържан от служители на 01 РУ Перник за шофиране след употреба на наркотични вещества.

Вчера, около 18,00 ч. в центъра на град Перник,  патрулен екип на 01 РУ Перник се опитал да спре за проверка лек автомобил ‘’Фолксваген Голф‘‘ с пернишка регистрация. Водачът не се подчинил на подадения му сигнал със стоп палка  и подминал с бърза скорост полицейския автомобил. Завил в съседна пряка, зарязал колата си и хукнал да бяга. След кратко преследване, служителите на реда го задържали и завели за проверка в 01 РУ Перник. Оказало се, че  21 – годишния М.В. управлява МПС под въздействието на наркотично вещество – марихуана. Образувано е бързо полицейско производство и работата по случая продължава.

No comments yet... Be the first to leave a reply!