Снимка gospodari.com

Снимка gospodari.com

Трябва да правим разлика между това да се снимаш до восъчна статуя с нацистки поздрав и да отминеш и в това да участваш в маскарад с нацистка униформа. Ако е било истински маскарад защо съветникът на президента Пламен Узунов не е се е маскирал като Филип Тотю или Чарли Чаплин, а е избрал Хитлер, попита в предаването „Темите“ журналистът Евгени Петров.Обществото не приема защитата на държавния глава към постъпката на своя съветник и бивш вътрешен министър и реакциите в социалните мрежи ясно показват това, твърди Евгени Петров.

След излизането на снимките на президентския съветник Пламен Узунов, облечен като Хитлер, държавният глава попадна в капан, слад като двете най-големи партии ГЕРБ и БСП осъдиха тази постъпка, коментира журналистът Евгени Петров.

Според Евгени Петров реакцията на Румен Радев показва, че той има къса резервна скамейка, а и Пламен Узунов му е свършил много добра работа като служебен вътрешен министър.
Обществото не приема защитата на държавния глава към постъпката на своя съветник, този двоен стандарт и реакциите в социалните мрежи ясно показват това, е мнението на Евгени Петров../.tvevropa.com/

No comments yet... Be the first to leave a reply!