Сн. Бисер  Боянов

Сн. Бисер Боянов

Перник. 68 – годишен мъж застава пред “ Темида“ за използване на неистински документ.

Деянието е извършено в началото на месец април. 68 – годишният А. Р. от гр. Перник представил пред Районно Управление „ Социално осигуряване‘‘ документи с невярно съдържание, удостоверяващи  трудовият му стаж. Бдителна служителка се усъмнила в истинността на предоставените материали и сезирала правораздаващите органи. След проведено  разследване по случая е констатирано, че действително документацията, представена от възрастния мъж не отговаря на истината.

Привлечен е като обвиняем, наложена му е мярка за неотклонение „Подписка“.  Работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

                Радомир. Служители на  РУ Радомир установиха и иззеха повече  от 1800 къса цигари  без акцизен бандерол на МФ на Р Българя

На 30.08.2017 г. в хода на специализирана полицейска операция, проведена от служители на РУ Радомир по линия на противодействие, превенция и ограничаване на престъпления, свързани с продажба и държане на стоки без акцизен бандерол, органите на реда обискирали  имот в  радомирското село  Дрен, стопанисван от 56 –годишния К.М.  Открити  и иззети по надлежния ред са 1842 къса цигари от марките LD, ‘’ Diva’’, ‘’Cooper’’ и ‘’Corset’’ . Образувано е ДП.  Работата по случая продължава под надзора на Районна прокуратура Радомир.

                     Поредното бързо полицейско производство за управление на МПС  под въздействието на алкохол  е  започнато от служители на Второ РУ  – Перник вчера.

На 30.08.2017 г., около 17,40 ч., на главен път Е – 79, в района на с. Драгичево, патрулен екип на Второ РУ Перник е спрял за проверка л. а.  ‘’Фолсваген Пасат ‘‘ с пернишка регистрация и водач  С. З. на 49 години от с. Ярджиловци.

При извършената проба за употреба на алкохол с техническо средство алкотест „Дрегер 7510“, служители на реда установяват 1,4 промила алкохол в кръвта на лицето. Същият е дал кръвна проба за химическо изследване. Задържан е за 24 часа с полицейска заповед. Образувано е бързо полицейско производство и работата по случая продължава.

No comments yet... Be the first to leave a reply!