Сн. Бисер  Боянов

Сн. Бисер Боянов

Трима застават пред съда в гр. Радомир.

25-годишният С.Б. и съучастникът му Д.Л./22 г./ от гр. Радомир са привлечени като обвиняеми за кражба. През месец март тази година двамата откраднали готварска печка, електрически бойлер и спалня от жилището на местна жителка. Наложена им е мярка за неотклонение „подписка“ и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Радомир.

45-годишен радомирец застава пред Темида за шофиране на автомобил с над 1, 2 промила алкохол в кръвта.

На 02 септември, на пътя от гр. Радомир посока с. Стефаново бил проверен „Опел Астра“, шофиран от 45-годишнят Н.С. Анализът на кръвната му проба за алкохол показал 2, 02 промила. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Бързи производства. Две бързи производства са започнати от служители на РУ – Радомир.

Столичанин е задържан за шофиране на автомобил с рекордните 3, 66 промила алкохол в кръвта.

Снощи, около 22, 00 ч. бил подаден сигнал, че пиян мъж се е качил на лек автомобил и е възможно да катастрофира или убие човек. Оказало се, че 45-годишният Н.Д. от гр. София се качил на Рено „Еспейс“ от местността „Хладни Клисури“ и се насочил към с. Углярци, където самокатастрофирал в оградата на кметството. При изпробването му с техническо средство за алкохол били отчетени 3, 66 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 ч. с полицейска мярка.

25-годишна жена ще отговаря за опит за кражба на мобилен телефон.

Противозаконното деяние е станало вчера, когато бил подаден сигнал от продавачка на магазин за детски стоки в Радомир. Жената заявила, че бил направен опит да й бъде откраднат мобилния телефон, който е с две сим карти. Пристигналите на място полицаи задържали 25-годишната Н.П. с постоянен адрес гр. Горна Оряховица.

Работата по документиране на случая продължава.

No comments yet... Be the first to leave a reply!