Plovdiv 73 (3)  Областният управител Ирена Соколова присъства на церемонията по откриването на 73-ия Международния технически панаир в Пловдив.

Официален старт на най-големия бизнес форум на Балканите беше даден лично от министър-председателя Бойко Борисов.

На събитието присъстваха още министърът на икономиката  Емил Караниколов, кметът на Пловдив Иван Тотев и областният управител на област Пловдив Здравко Димитров.

По време на изложението, което ще продължи до 30 септември, могат да се видят сензационни изобретения, превърнати в практични решения за индустрията и бита. На него участват над 600 изложители от близо 40 държави.

Фирмите демонстрират модерни продукти и услуги от областта на електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, водния сектор, информационните технологии, роботиката и автоматизацията, транспорта и автосервизното оборудване, машиностроенето, строителството, химическата промишленост, автомобилната индустрия.

Технологични атракции ще бъдат показани и на Международното гейминг състезание, където ще се конкурират над 600 участници. Зрителите ще видят турнири по League of Legends, CS:GO, Hearthstone, Fifa17, Tekken 7, Street Fighter V, Racing зона, VR зона, мърчъндайз и гейминг периферия..

Очаква се близо 45 000 посетители от България и чужбина да разгледат десетте специализирани изложби в Международен панаир Пловдив.

No comments yet... Be the first to leave a reply!