Сн. Фейсбук

Сн. Фейсбук

Интересно е какво става с Интерпол, който установи мощна връзка за прехвърляне на мигранти от Турция за Европа. Това каза експертът Алекс Алексиев по НТВ.

    За случая със задържаните българи съм скептично настроен. Това, че били гюленисти, се използва от властите за налагане на извънредно положение.  Сигурно се касае за български турци.

Добросъседството  е хубаво нещо, но сиренето е с пари. Европа има железни правила, за това, че на всеки преследван по политически  причини, трябва да се дава убежище. Ние не го правим  и  това е много опасно. Ердоган рано или късно ще падне. Ние може да платим много голяма цена заради милите очи, които правим сега на Турция.

Преследваните политически хора трябва да им се даде убежище. А ние ги изпращаме на Ердоган. Там ги чака смърт или дълъг затвор.Подсказва се, че това са гюленисти , които искат да избягат от Турция. Бих искал да разбера в каква степен това е така.

Гюлен  не е направил зло на България. САЩ  отказва да го депортира. Това, че Ердоган  го иска, не значи, че той е виновен.

No comments yet... Be the first to leave a reply!