640x480_1398192921Перник. Трима са привлечени като обвиняеми за различни престъпления.

20-годишният В.Р. от пернишкото с. Мещица ще отговаря за притежаване на около половин грам марихуана. Младежът беше задържан на 02 януари тази година от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР – Перник.

Двама перничани застават пред съда за шофиране на автомобили в нетрезво състояние. 53-годишният М.Д. е управлявал автомобила си марка Фиат „Пунто“ с концентрация на алкохол в кръвта 2, 11 промила. Мъжът бил проверен на 05 октомври миналата година в областния град, като полицаите установили, че преди това е осъждан за същото престъпление.

32-годишният Л.С. е управлявал автомобила си с 1, 7 промила. Той бил засечен от контролните органи в края на месец ноември миналата година в гр. Перник.

Денонощен магазин е ограбен в пернишкия кв. „Мошино“.

Престъплението е извършено около 30 минути след полунощ, когато неизвестен към момента мъж насочил оръжие и спрей срещу продавачката на обекта. Уплашената жена дала оборота в размер на около 850 лева. След получения сигнал били предприети действия за установяване на извършителя.

Образувано е досъдебно производство.

Радомир. Радомирец е задържан за съпротива срещу полицейски служители.

Вчера, около 15, 00 ч. радомирски полицаи проверили местния жител С.Х./28 г./. Мъжът шофирал лек автомобил. При вида на полицаите се държал грубо и арогантно и пречел на служителите да изпълняват служебните си задължения. Наложена му е полицейска мярка за срок от 24 ч.

Започнато е бързо производство по чл. 270, ал. 1 от НК и работата продължава.

No comments yet... Be the first to leave a reply!