Перник. Перничанин застава пред съда за шофиране на автомобил след употреба на алкохол.

Сн. Бисер  Боянов

Сн. Бисер Боянов

На 13 декември 2017 г., на ул. „Ю. Гагарин“ бил проверен лек автомобил „Пежо“, шофиран от 59-годишният Е.Т. от областния град. Алкохолната му проба се оказала положителна – над 1, 2 промила. Химическият анализ на кръвната проба показал 1, 90 промила. Мъжът е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

Пет автомобила са осъмнали със срязана по една гума.

Престъплението е извършено вчера през нощта, когато в пернишкия кв. „Тева“ 5 леки коли били намерени от собствениците им сутринта с по една срязана гума. Автомобилите марки „Мерцедес“, „Фиат“, Рено“ и „Ауди“ са собственост на различни физически лица. Извършен е оглед и са предприети действия за установяване на извършителите.

Образувано е досъдебно производство.

Радомир. Кражба на ток е установена в Радомир.

Служители на РУ – Радомир и представители на електроразпределителното дружество извършили проверка на апартамент в кв. „Гърляница“. Било констатирано, че има неправомерно присъединяване към електрическата мрежа с което се създавали условия за непълно отчитане на потребената ел. енергия. Установен е собственика на имота и е образувано досъдебно производство.

No comments yet... Be the first to leave a reply!