Сн.  Бисер  Боянов

Сн. Бисер Боянов

Трима са задържани за притежаване на наркотични вещества.

Акциите са проведени вчера, от служители на Първо и Второ РУ – Перник. Около 10, 15 ч., спецполицаите проверили 35-годишният Д.Ю. и 28-годишната И.В. Двамата били в апартамент на ул. „Стомана“, където са открити и иззети около 15 грама канабис, 6 грама ефедрин и близо 30 грама екстази. Двамата са задържани за 24 часа с полицейска мярка.

Девет часа по късно, на ул. „Ю. Гагарин“, зад жилищен блок била извършена проверка на 21-годишинят Л.Л. от областния град. От него полицаите иззели канабис с тегло около 1, 5 грама. И Л.Л. е задържан за 24 часа с полицейска мярка.

По двата случая са започнати досъдебни производства под ръководството на Районна прокуратура – Перник.

Жител на пернишко село е бит от негов съселянин.

Инцидентът е станал вчера вечерта, в с. Дивотино. 25-годишен местен жител се оплакала в ОДМВР – Перник, че му е избит зъб при скандал и побой с негов съселянин. Побойникът е установен и са предприети действия за задържането му. Причините за случилото се са в процес на установяване.

Образувано е досъдебно производство.

Кражба на пари от голям магазин е разкрита от служители на Първо РУ.

Вчера, в районното се оплакали служители на голям магазин в областния град, че от каса са откраднати 50 лева. Органите на реда предприели действия за разкриване на извършителя. Била установена жена, на която е направен обиск в жилището и открита открадната сума. Парите били предадени с протокол, а по случая е образувано досъдебно производство.

No comments yet... Be the first to leave a reply!