Сн.  Бисер  Боянов

Сн. Бисер Боянов

Перник. 49-годишен е задържан за унищожаване и повреждане.

Престъпленията са извършени на 11 март през нощта. Във Второ РУ било получено оплакване от собственика на лек автомобил Сузуки „Витара“, че е счупено страничното му огледало. Органите на реда предприели действия за установяване на извършителя. Следите повели към 49-годишният Е.Р. от областния град. Мъжът бил употребил алкохол и извършил противоправнто деяние. По-късно станало ясно, че същият е съпричастен и към счупено витринно стъкло на помещение, намиращо се на ул. „Несебър“. Задържан е за 24 ч. по Закона за МВР и работата продължава.

Започнати са досъдебни производства.

Мъж е задържан за нарушаване на заповед за защита от домашно насилие.

На 10 март, в полицията бил получен сигнал от 33-годишна жена, че бившият й мъж е нарушил заповед на съдебен органа за защита от домашно насилие. Органите на реда реагирали незабавно и задържали нарушителя, 52-годишният П.Г. от областния град. Наложена му е 24 часова мярка по Закона за МВР и ще бъде уведомена Районна прокуратура – Перник.

Столичанин ще отговаря за незаконно притежаване на наркотични вещества.

Пернишки криминалисти проверили 44-годишният К.П. с постоянен адрес столицата. От него били иззети три пликчета с общо тегло около 2, 5 грама метамфетамин. Мъжът е привлечен като обвиняем по чл. 354 „а“, ал. 3 и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

7 мобилни телефона и 500 лева са откраднати от млади пернишки танцьори.

Престъпното посегателство е станало по време на благотворителен концерт в гр. Перник, на 10 март. 46-годишна жена и 5 момчета и момичета на възраст от 15 до 18 години са били ограбени от неизвестни, който проникнали в съблекалните и отнели мобилните им телефони и сумата от около 500 лева. Служители от Първо РУ посетили местопроизшествието. Предприети са действия за установяване на извършителите.

Започнато е досъдебно производство.

Радомир. Радомирец е шофирал мотоциклет без регистрационни номера.

Вчера, около 15, 30 ч., в гр. Радомир, на ул. „Гобобръдска“ бил забелязан да се движи мотоциклет без номера. При подаден сигнал за спиране, водачът не се подчинил и продължил посока ул. „Широки дол“. След около 800 м. изоставил возилото марка „ЧЗ“ и побягнал. Бил разпознат от органите на реда като С.Х./29 г./. Обявен е за местно издирване и работата по случая продължава.

Започнато е бързо производство.

No comments yet... Be the first to leave a reply!