Сн. Бисер  Боянов

Сн. Бисер Боянов

Радомирският  отбор  Струмска  слава  успя  да  спечели  победа  като  гост  на  Локомотив  София  и  зарадва  почитателите  си,  като  по  този  начин  напуска  критичната  точка  в  последните  места  на  временното  класиране.

Единственото попадение падна в първата минута на мача, а до неговия край столичани се скъсаха да пропускат, а това най-вече се отнася за голмайстора на отбора – Илия Димитров. Юношата на Левски, който играе под наем при „железничарите“ на няколко пъти не успя да порази целта от добри позиции, като фрапантен бе пропускът му на празна врата.

През второто  полувреме срещата се игра в полето на гостите. Минута преди края на мача те допуснаха гол, дело на Илия Димитров, който обаче беше отменен заради засада.

Ядосани, привърженици на отбора се събраха пред тунела, за  да потърсят обяснение от играчите, особено от Илия Димитров, но бяха възпряни от настоящия спортен директор на Септември – Кристиян Добрев.

Локомотив остана на трето място с 38 точки, но вече изостава на шест точки от лидерите Ботев (Враца) и Царско село, като „царете“ имат и мач по-малко. Четвърти е Монтана, който е само на две точки от „железничарите“.

 

No comments yet... Be the first to leave a reply!