Сн.  Бисер  Боянов

Сн. Бисер Боянов

Перник. Перничанин ще бъде изправен пред „Темида“ за незаконно притежаване на наркотични вещества , боеприпаси  и  акцизни стоки без бандерол.

Акцията е проведена през месец септември 2017 г., от служители на Второ РУ Перник. Органите на реда претърсили имот в местността „ Рибарица“ в пернишкото село Студена, ползван от 26-годишният З. З.  от гр. Перник.  От двора и барака са иззети девет зелени растения в саксии, пликове със суха зелена листна маса и 76 боеприпаси, 22 калибър. При направената  в последствие експертиза на сухата листна маса и растенията, се оказало, че та  са канабис. При  щателния обиск, извършен от криминалистите на Второ РУ Перник е открит и плик, съдържащ близо 500 грама нарязан тютюн без акцизен бандерол на МФ.

Мъжът е стар познайник на органите на реда с нанесени телесни повреди и кражби. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Радомир. Радомирец ще отговаря пред закона за съпротива срещу полицейски служители.

В началото на тази година, радомирски полицаи проверили местния жител С.Х./28 г./. Мъжът шофирал лек автомобил. При вида на полицаите се държал грубо и арогантно и пречел на служителите да изпълняват служебните си задължения.

Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „Подписка“.

No comments yet... Be the first to leave a reply!