Сн. Бисер  Боянов

Сн. Бисер Боянов

Перник. 22 –годишен младеж ще отговаря пред закона за незаконно притежание на наркотични вещества.

Акцията е проведена през март тази година от служители на Второ РУ Перник. Късно вечерта в пернишкия квартал „Църква“ органите на реда  забелязали лек автомобил паркиран в глуха уличка,  с  четирима младежи в него и решили  да извършат проверка. При вида на униформените служители, 22 –годишния К. С. от град Перник  изхвърлил кутия от цигари. Оказало се, че тя съдържа  високорискови  наркотични вещества –  коноп .

Младия мъж е привлечен е като обвиняем. Не му е наложена мярка за неотклонение. Работата по случая продължава съвместно с Районна прокуратура – Радомир.

46 -годишен мъж ще отговаря пред „Темида“  за управление на автомобил без книжка.

А. Й. от град Перник бил проверен в началото на годината в пернишкия кв. „Църква“. Органите на реда установили, че шофира „Опел Астра“ в едногодишният срок на отнетото му по административен ред свидетелство за правоуправление.

Привлечен е като обвиняем и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

Брезник. Служители на РУ Брезник иззеха 200 къса цигари  без акцизен бандерол на МФ на Р България.

             Вчера, около обяд в хода на специализирана полицейска операция , проведена  на територията на град Брезник, органите на реда проверили  лек автомобил „Опел Астра“  с кюстендилска регистрация, управляван от 21 –годишния Д. С.  Намерени и иззети  по надлежния ред са 200 къса цигари без бандерол на МФ на Р България от марката ‘’Capital’’. Работата по случая продължава РУ Брезник.

Радомир. Шофьор, управлявал  МПС под въздействието на алкохол е установен  от служители на РУ – Радомир  вчера.

Вчера вечерта, около 22,30 ч., на улица „ Райко Даскалов“, патрулен екип на РУ Радомир спрял за проверка л. а.  ‘’Фиат Добло ‘‘ с пернишка регистрация и водач  И. Х. на 36 години.

При изпробването му с техническо средство било установено, че управлява автомобила си след  употреба на алкохол – 1,50 промила . Взета му е кръвна проба за химичен анализ. Задържан е  за 24 часа с полицейска заповед. Образувано е бързо полицейско производство и работата по случая продължава.

No comments yet... Be the first to leave a reply!