Сн. Бисер  Боянов

Сн. Бисер Боянов

Перничанин застава пред съда за присвояване.

Престъплението е извършено в периода август – септември миналата година, когато 49-годишният Г.И. от пернишкото с. Драгичево продал каросерия за товарен автомобил, която била съсобствена. Стойността на присвоеното имущество възлиза на стойност около 2000 лева. Мъжът е привлечен като обвиняем по чл. 206, ал. 2 от НК. Работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

Две бързи производства са започнати в Перник и Трън.

Вчера, на кръстовището на улиците „Ю. Гагарин“ и „Св. Св. Кирил и Методий“ в областния град бил проверен Фолксваген „Голф“, управляван от 20-годишният И.Р. от с. Дивотино. При изпробването му с техническо средство за наркотични вещества се оказало, че е употребил канабис. Отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 ч. по Закона за МВР.

С 1, 45 промила алкохол в кръвта е шофирал автомобила си марка „Мерцедес“ 22-годишният В.А. от гр. Трън. Младежът бил проверен на вчера, около 03,00 ч., в крайграничния град. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и работата по документиране на случая продължава.

Кражба от православен храм е извършена в пернишкото с. Рударци.

На 09 юни, около 10, 30 ч., в полицията бил подаден сигнал за кражба от църковен храм в с. Рударци. По данни на служител от светата обител, деянието е извършено в периода 04-09 юни, когато неизвестни разбили две входни врати и откраднали сумата от около 100 лева. Служители от Второ РУ извършили оглед и по случая е започнато разследване.

Образувано е досъдебно производство.

             9-годишно момче е пострадало леко пир пътнотранспортно произшествие.

Инцидентът е станал на 09 юни, около 20, 45 ч., в брезнишкото с. Извор. 9-годишно момче, управляващо велосипед излязло от улица, пряка на главна  по която се движел лек автомобил Рено „Клио“, управляван от столичанина З.В./43 г./. Детето се ударило в автомобила. Незабавно било закарано в столично лечебно заведение под наблюдение, но за радост е без сериозни наранявания.

Започнато е досъдебно производство и работата продължава.

No comments yet... Be the first to leave a reply!