Сн.  Бисер  Боянов

Сн. Бисер Боянов

18-годишно момиче се изправя пред правосъдието за притежаване на наркотици.

Престъплението е извършено в края на месец юли минала година, когато С.З. е била непълнолетна. Тя закупила от наркопласьор около 2 грама марихуана и грам и половина амфетамин. Привлечена е като обвиняема по чл. 354 „А“, ал.3, т.1 от НК. Наложена й е мярка за неотклонение „подписка“.

Работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

52-годишна перничанка ще бъде съдена за кражба на ток.

Р.А. се присъединила неправомерно към електропреносната мрежа. Това станала през 2017 г., в условията на продължавано престъпление – няколко пъти е хващана да краде ел. енергия. Привлечена е като обвиняема по чл. 234“в“, ал. 1 от НК. При доказване на вината й, я грози затвор до 5 години и глоба до 15 хиляди лева.

Мъж ще отговаря за шофиране на автомобил с чужди регистрационни номера.

Преди седмица, 41-годишнят А.Ж. от гр. Перник бил проверен, управлявайки лек автомобил. Органите на реда установили, че колата е с регистрационни номера от друг автомобил, обявени за общодържавно издирване. А.Ж. е привлечен акт обвиняем и работата продължава под надзора на Районна прокуратура – Перник.

Джебчийска кражба е извършена вчера в Перник.

Във Второ РУ се оплакал 61-годишен мъж, че са му откраднати 235 лева от вътрешен джоб на яке. Това станало на паркинг пред голям магазин.

Органите на реда предприели разследване на случая. Започнато е досъдебно производство по чл. 194, ал.1 от НК и работата продължава.

No comments yet... Be the first to leave a reply!