Сн.  Бисер  Боянов

Сн. Бисер Боянов

Служители от Второ РУ изясняват случай на унищожаване и повреждане.

Тази нощ, около 02, 30 ч. бил подаден сигнал от служители на охранителна фирма, че в казино, намиращо се в пернишкия кв. „Изток“ пиян мъж чупи инвентар. Органите на реда реагирали незабавно, но нарушителя вече бил напуснал локала. Счупена е пластмасова кутия, която била предназначена за игра на томбола. Органите на реда имат предположение за извършителя, но все още изясняват детайлите около случая.

Образувано е досъдебно производство по чл. 216 от НК и работата продължава.

Рецидивист ще отговаря за грабеж.

Задържан е за 72 часа с прокурорско постановление.

Престъплението е извършено през месец май тази година, в гр. Радомир. Криминално проявения Е.В./32 г./ от гр. Дупница, използвайки сала, е отнел мобилен телефон от 19-годишна радомирка. Мъжът е познат на органите на реда с подобни прояви. Привлечен е като обвиняем и му е наложено прокурорско задържане за срок до 72 часа. Ще му бъде поискан постоянен арест.

Радомирка отива на съд за неплащане на издръжка.

През месец октомври 2017 г., 36-годишната М.Н. била осъдена, да изплаща издръжка на непълнолетните си син и дъщеря. Жената не изпълнявала съдебното решение и срещу нея било образувано досъдебно производство. Привлечена е като обвиняема и й е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

С 1, 37 промила алкохол в кръвта е шофирал автомобила си марка „БМВ“ радомиреца Д.Б./28 г./. Мъжът бил проверен на 04 август, на ул. „Р. Даскалов“ в гр. Радомир. Привлечен е като обвиняем и му е взета мярка за неотклонение „подписка“.

No comments yet... Be the first to leave a reply!