Служители от Първо РУ – Перник изясняват случай на агресия между тийнейджъри.

Инцидентът е възникнал вчера, в центъра на областния град. Две момчета на 14 и 16-гишна възраст срещнали свой познат на 16 години от гр. Батановци. Между тийнейджърите имало стара вражда и двамата започнали да обиждат батановчанина. След възникнало спречкване между тях, 16-годишният  другоселец получил нараняване в областта на една от бузите. Двамата агресори са установени от полицията и работата с тях продължават служители от Детска педагогическа стая.

Започнато е досъдебно производство.

33-годишен ще отговаря за шофиране на автомобил под въздействието на наркотици.

На 10 юли тази година, на ул. „Брезник“ в областния център бил проверен лек автомобил Фолксваген „Голф“, управляван от 33-годишният М.В. от гр. Перник. Установено е, че мъжът управлява автомобила след употреба на наркотични вещества. Привлечен е като обвиняем и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

Радомир. Бързо производство за шофиране след употреба на алкохол е започнато в Радомир.

Вчера, около 22, 20 ч., в с. Долни Раковец бил проверен лек автомобил Деу „ Ланос“, управляван от местния жител Г.Д./62 г./ При изпробването му с техническо средство за алкохол били отчетени 1, 70 промила. Мъжът отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 ч. с полицейска мярка.

ПТП.  73-годишен мъж е загинал при пътнотранспортно произшествие.

Инцидентът е станал вчера, около 10, 30 ч., на първокласен път София – Кюстендил, в района на радомирското с. Драгомирово. Лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 73-годишен жител на гр. Кюстендил навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в автовоз „Скания“, шофиран от 46-годишен гражданин на Р. Румъния. В резултат на сблъсъка шофьора на мерцедеса е починал. Трупът е закаран в Съдебна медицина – Перник за аутопсия. Извършен е оглед на местопроизшествието и е започнато досъдебно производство.

No comments yet... Be the first to leave a reply!