Сн. Бисер  Боянов

Сн. Бисер Боянов

Пернишки полицаи иззеха марихуана от къщата на 24-годишна девойка.

В акцията, проведена вчера, са участвали служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР – Перник. Органите на реда проверили 24-годишно момиче и къща в с. Студена. В сградата са намерени и иззети около 1, 5 грама суха зелена листна маса, която се оказала марихуана. Извършен е оглед от служители на Второ РУ и е започнато досъдебно производство по чл. 354 „а“, ал. 3 от НК.

32-годишен се изправя пред Темида за неплащане на издръжка.

С.Р. от гр. Перник не изпълнявал родителските си задължения към сина си от месец октомври 2017 г. Привлечен е като обвиняем по чл.  183, ал.1 и 4 от НК и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

Четири бързи производства са започнати вчера.

Жител на радомирското с. Долни Раковец е управлявал мотоциклет без регистрационни табели. Това е 78-годишен местен жител, който шофирал „Пежо“ и бил проверен около 10, 00 ч. в селото.

С 1, 93 промила алкохол в кръвта е управлявал автомобила си марка „БМВ“  51-годишен столичанин. Той бил проверен в трънското с. Филиповци. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и работата по документиране на случая продължава.

Отново пиян шофьор е установен на ул. „Владайско въстание“ в пернишкия кв. „Изток“. Полицаи проверили Форд „Фиеста“, управляван от 47-годишен перничанин. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 2, 68 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ.

Криминално проявен е бил задържан за унищожаване и повреждане. Сигнал за извършеното престъпление бил подаден вчера, малко преди полунощ. Полицаи установили, че е счупен стъклопакет на гише на денонощен магазин в Перник. Бил задържан извършителя, 38-годишен криминално проявен жител на областния град. Започнато е бързо производство по чл. 216, ал. 1 от НК и работата продължава.

No comments yet... Be the first to leave a reply!