Сн. Бисер   Боянов

Сн. Бисер Боянов

След цяла нощ търсене, полицаи откриха невредим 82-годишен мъж.

Сигнал за напуснал дома си 82-годишен мъж е подаден снощи, около 22, 00 ч. Близки сигнализирали, че дядото, който е от радомирското с. Стефаново е с деменция и най-вероятно се е загубил. Служители от РУ Радомир и колеги от Перник започнали издирване. В акцията се включили и полицейски кучета. Рано тази сутрин пенсионера е открит в с. Владимир. Върнат е на близките невредим.

 Бързо производство за шофиране на автомобил под въздействието на дрога е започнато в Радомир.

Около 13, 45 ч., на ул. „Батенберг“ в гр. Радомир е проверен лек автомобил „Ауди А6“, управляван от 20-годишният А.Н. от гр. Самоков. При изпробването му с техническо средство е отчетен положителен резултат за канабис. Младежът отказал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за 24 ч. с полицейска мярка.

Образувано е бързо производство.

                   Перник. Сръбски гражданин ще бъде съден за притежаване на голямо количество контрабандни цигари.

На 04 октомври тази година, в гр. Перник, полицаи открили в лек автомобил „Ситроен“, ползван от сръбския гражданин М.М./46 г./, с настоящ адрес гр. София 8 600 къса цигари без бандерол. Стойността на стоката възлизала на над 3 200 лева, а невнесения акциз за 1 840 лева. Мъжът е привлечен като обвиняем и му е наложено 72-часово прокурорско задържане. Предстои да му се иска постоянен арест. М.М. е криминално проявен и е познат с притежаване на акцизни стоки без бандерол. В средата на тази година е осъден за същото престъпление.

No comments yet... Be the first to leave a reply!