1387653866_6_800x_-1 (1)                  Перничанин ще отговаря за управление на автомобил без книжка.

На 31 октомври тази година, на ул. „Ю. Гагарин“ в пернишкия кв. „Изток“ бил проверен Опел „Корса“, управляван от 19-годишнят И.А. Органите на реда установили, че кара в едногодишния срок на отнетото му по административен ред свидетелство за правоуправление. Привлечен е като обвиняем и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

23-годишен застава пред съда за управление на автомобил под въздействието на наркотици.

Младежът с инициали Е.Р. бил проверен на 09 ноември, на кръстовището на улиците „Бучински път“ и „Ю. Гагарин“. Перничанинът шофирал Фолксваген „Пасат“. При изпробването му с техническо средство е отчетен положителен резултат за канабис. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Жител на с. Мърчаево е привлечен като обвиняем за управление на автомобил в нетрезво състояние.

41-годишният Е.П. шофирал „Ауди А4“ и бил проверен на 20 ноември, в с. Рударци. Алкохолната му проба показала 1, 66 промила. Наложена му е мярка за неотклонение „подписка“ и работа продължава.

Трънчанин е задържан за хулиганство, унищожаване и повреждане и наркотични вещества.

Вчера, половин час преди полунощ бил подаден сигнал на тел. 112, за семеен скандал в трънския кв. „Мурговица“. Сигналът бил от бащата на 33-годишният Х.Н. Младият мъж в пристъп на ярост изпочупил входа на блока в който живее. Пристигналите на място полицаи открили буркан, пълен със зелена листна маса, която най-вероятно е марихуана. Х.Н. е познат на органите на реда. Има ефективни и условни присъди за различни престъпления.

Задържан е за 72 ч. с прокурорска мярка и ще му се иска постоянен арест.

Започнато е бързо производство по чл. 325, ал. 1; 216, ал.1 е 354 „а“, ал.5 от НК.

No comments yet... Be the first to leave a reply!